Pomoćni trener NK Široki Brijeg

Vlaho: Konstantno izležavanje igrača Mladosti uvelike je doprinijelo padu koncentracije

Makedonac se dotaknuo i izležavanja gostujućih igrača za koje smatra da je uvelike doprinijelo padu koncetracije Širokobriježana.
Sport / Nogomet | 04. 11. 2018. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Čestitam gostima na osvojenom bodu, oni su zato i došli. Znali smo kako će igrati na kontranapade i čekati našu grešku i na to smo upozoravali momčad u pripremi utakmice. Nažalost, u namjeri su uspjeli i postigli pogodak nakon greške naših braniča u skoku'', kazao je pomoćni trener Širokog Brijega Aleksandar Vlaho na press konferenciji nakon utakmice 16. kola u kojoj je njegova momčad odigrala 1:1 na Pecari protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Pomoćnik Goce Sedloskog analizirao je igru ''Plavo-bijelih''.

''U prvom poluvremenu nismo uspjeli realizirati dvije-tri izgledne prilike i dosuđeni jedanaesterac. Zato smo odmah na poluvremenu napravili izmjenu i agresivnije ušli u nastavak utakmice. Protok lopte je išao brzo, nemam puno toga zamjeriti igračima, stigli smo do izjednačenja, ali ostali bez koncentracije u završnici''.

Foto: Bljesak.info / Aleksandar Vlaho i Goce Sedloski

Makedonac se na kraju dotaknuo i izležavanja gostujućih igrača za koje smatra da je uvelike doprinijelo padu koncetracije Širokobriježana.

''Padu koncentracije uvelike je doprinijelo i konstantno izležavanje gostujuće momčadi. No, protiv toga ne možemo, to je sastavni dio nogometa. Gosti su ostvarili ono što su planirali. Publiku na Pecari sam upoznao kao vrlo korektnu, vole kvalitetan nogomet, a na kraju smo vidjeli kako su bili izrevoltirani izležavanjem gostujućih igrača i sjeckanjem igre u današnjoj utakmici'',  zaključio je pomoćni trener Širokog Brijega Aleksandar Vlaho nakon remija protiv Mladosti na Pecari.

Kopirati
Drag cursor here to close