Očitovanje igrača Širokog Brijega

Matić o suspenziji: Nisam psovao državu i Nogometni savez

Podsjećamo da je Matić suspendiran do okončanja stegovnog postupka koji je protiv njega pokrenut nakon gostovanja kod FK Radnik u Bijeljini.
Sport / Nogomet | 03. 11. 2018. u 14:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrač Nogometnog kluba Široki Brijeg Bernardo Matić u svom očitovanju zbog incidenta na utakmici u Bijeljini prošli tjedan naveo je kako nije opsovao državu BiH i Nogometni savez BiH.

''Opravdano sam isključen na gostovanju u Bijeljini. Izrevoltiran određenim sudačkim odlukama u drugom poluvremenu sam nakon prvog žutog kartona u afektu opsovao nogomet i suđenje u ovoj državi, a prije drugog žutog kartona i isključenja sam opsovao suca, zbog čega mu se ispričavam, i mirno napustio teren'', rekao je Matić, stoji u priopćenju NK Široki Brijeg.

On navodi kako su svi mediji natpisi izvučeni iz konteksta njegovih riječi.

''Ovo je jedina istina i ovo ću navesti u svome očitovanju Stegovnom povjerenstvu Nogometnog saveza BiH. Dakle, nije istina kako sam opsovao državu Bosnu i Hercegovinu i Nogometni savez Bosne i Hercegovine kako stoji u izvješću opunomoćenika. Sve je izvučeno iz konteksta mojih riječi. Ovom prilikom u potpunosti odbacujem pojedine medijske napise i orkestriranu hajku koja se posljednjih dana podignula protiv mene'', rekao je igrač Matić.

Podsjećamo da je Matić suspendiran do okončanja stegovnog postupka koji je protiv njega pokrenut nakon gostovanja kod FK Radnik u Bijeljini.

Kopirati
Drag cursor here to close