Bernardo Matić

Nogometaš Širokog suspendiran zbog psovanja države i majke

Matić je prilikom napuštanja terena za igru nastavio s prigovaranjem gdje je glavnom sucu Harisu Kaljancu psovao majku, psovao ligu u kojoj igra, Savez koji je delegirao suca i državu BiH u kojoj igra.
Sport / Nogomet | 31. 10. 2018. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odlukom Stegovnog povjerenstva Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine nogometaš Širokog Brijega Bernardo Matić kažnjen je jednom utakmicom neigranja zbog dva žuta kartona te pozvan da se očituje o događajima nakon izlaska s terena u prošlotjednom susretu s Radnikom u Bijeljini  i pojasni navode iz izvješća opunomoćenika Željka Grbića iz Banja Luke.

Odluka o njegovoj eventualnoj suspenziji bit će donesena na sljedećem zasjedanju.

''Bernardo Matić je suspendiran i ne može igrati do daljnjega. Od njega tražimo da se očituje kako bi provjerili istinitost onoga što je opunomoćenik napisao u svome izvješću. Uglavom, pokrenut je postupak i on sigurno neće igrati do okončanja istoga, a svakako je suspendiran i zbog kartona'', rekao je predsjednik Stegovnog povjerenstva NS BiH Radivoje Lazarević, objavio je NK Široki Brijeg na službenoj Facebook stranici.

Podsjećamo, Matić je u 81. minuti zbog prigovora dobio prvi žuti karton, a šest minuta kasnije zbog istog razloga i drugi žuti karton odnosno isključujući crveni. Kako stoji u izvješću delegata, Matić je prilikom napuštanja terena za igru nastavio s prigovaranjem gdje je glavnom sucu Harisu Kaljancu psovao majku, psovao ligu u kojoj igra, Savez koji je delegirao suca i državu BiH u kojoj igra.

Kopirati
Drag cursor here to close