Izležavanjem do boda na Pecari

Franjić u debiju spasio Široki od poraza

Petar Franjić je u svom debiju za Široki Brijeg postigao golčinu i spasio svoju momčad od poraza.
Sport / Nogomet | 04. 11. 2018. u 18:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega remizirali su 1:1 s Mladosti iz Doboja kod Kaknja u susretu 16. kola Premijer lige BiH igranom na stadionu Pecara.

Gosti su došli u vodstvo u 27. minuti kada je grešku kapetana Josipa Barišića iskoristio Bahrudin Atajić.

U 34. minuti napadač domaćih Stipe Jurić srušen je u kaznenom prostoru te je sudac Srđan Došlo pokazao na ''bijelu točku''. Ipak, ''Plavo-bijeli'' nisu uspjeli izjednačiti jer je jedanaesterac Dejanu Čabraji obranio Emil Velić.

U drugom dijelu susreta Široki je krenuo još ofanzivnije, no nije uspijevao doći do pogotka, a gosti su prijetili iz kontri te su učestalim izležavanjem ''krali'' vrijeme.

Trener Goce Sedloski u 68. minuti u igru je uveo desno krilo Petra Franjića koji je u svom debiju i ujedno prvom dodiru s loptom postigao golčinu s 20-ak metara, a lopta se efektnom odbila od lijevu pa od desnu vratnicu te ušla u mrežu.

Mogla je Mladost do vodstva u 84. minuti kada je Welbeck-Maseko potegao s vrha šesnaesterca, a lopta je odsjela na gredi.

U sudačkoj nadoknadi uzavrelo je na tribini i na terenu kada se gostujući igrač Bojan Marković izležavao što je izrevoltiralo gledatelje na sjevernoj tribini koji su igrača zasuli raznim predmetima, a isti igrač je provocirao domaću klupu i stručni stožer te je dobio žuti karton.

Još veći bijes izazvao je vratar Mladosti Emil Velić koji se uhvatio za međunožje i okrenuo prema navijačima na sjevernoj tribini koji mu nisu ostali dužni kada je napuštao travnjak.

U 17. kolu Široki Brijeg gostuje u Tuzli kod Slobode dok Mladost dočekuje bijeljinski Radnik.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close