Kraj priče!

Službeno: Luka Menalo potpisao za Dinamo, ali na Pecari ostaje do ljeta

''To je velik korak i poticaj za moju karijeru i silno se veselim početku priprema za sljedeću sezonu i dolasku u Zagreb'', ističe Menalo.
Sport / Nogomet | 13. 02. 2018. u 18:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sada je i službeno: Luka Menalo (21) novi je član zagrebačkog Dinama. Najbolji igrač Širokog Brijega i Premijer lige BiH, reprezentativac BiH, potpisao je ugovor s najtrofejnijim hrvatskim klubom na pet godina, s tim da će još proljetni dio sezone ostati na Pecari.

''Drago mi je što sam potpisao ugovor za Dinamo. To je velik korak i poticaj za moju karijeru i silno se veselim početku priprema za sljedeću sezonu i dolasku u Zagreb. Svjestan sam očekivanja kluba i navijača Dinama i mogu obećati kako ću dati sve od sebe da ih ispunim'', izjavio je Menalo nakon potpisa za "Modre".

Menalo je u mlađim kategorijama igrao za Višiće i Čapljinu, a među „Plavo-bijele“ je stigao u ljeto 2014. godine. U sezoni 2014/15. za Široki je odigrao šest utakmica i postigao dva gola, sezonu kasnije na 20 kup i prvenstvenih utakmica u osam navrata tresao je protivničke mreže, u sezoni 2016/17. postigao je 14 golova u 37 utakmica, da bi u tekućoj sezoni upisao 22 nastupa za „Plavo-bijele“ u svim natjecanjima i postigao devet golova.

Portal Bljesak.info u ponedjeljak je objavio ovu vijest te na kraju ispostavila kao točna, a prema našim izvorima bliskim klubu, transfer je vrijedan 700.000 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close