NK Široki Brijeg

Menalo: Goran Sablić je najzaslužniji za moj ''boom''

Menalo za svoje dobre igre najzaslužnijeg smatra trenera Gorana Sablića za kojega ima samo riječi hvale.
Sport / Nogomet | 31. 01. 2018. u 11:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najtraženiji eksponat s Pecare, ali i iz Premijer lige BiH, 21-godišnji Luka Menalo trenutačno se nalazi u Austinu u Teksasu gdje ga očekuje nastup s ''A'' reprezentacijom BiH protiv Meksika u čijem dresu je uspješno debitirao prije par dana protiv SAD-a.

U red klubova koji žele lijevo krilo ''Plavo-bijelih'' vidjeti u svojim redovima je i zagrebački Dinamo koji je pojavio zadnji, no Menalo kaže da želi ostati do kraja sezone u Širokom Brijegu.

Za svoje dobre igre najzaslužnijeg smatra trenera Gorana Sablića za kojega ima samo riječi hvale.

''Goran Sablić je najzaslužniji za moj 'boom', odličan čovjek i pogotovo trener. Puno mi je pomogao, otkad je on došao malo drugačije gledam nogomet i pristupam treninzima. Sigurno će napraviti veću karijeru kao trener, nego kao igrač'', izjavio je Menalo za Sportske novosti.

Mladić iz Višića ne krije da mu laska kada se priča da ga žele dva najveća hrvatska kluba, Dinamo i Hajduk, ali i neki klubovi iz inozemstva poput Slavije iz Praga i slično.

''Laska mi kad se priča da me žele HNK Hajduk Split i GNK Dinamo Zagreb, dva najveća hrvatska kluba. Ostao bih do ljeta u Širokom Brijegu. Želja mi je ostvariti neki dobar rezultat s klubom prije nego što odem'', istaknuo je za Sportske novosti Luka Menalo koji je ove sezone postigao devet pogodaka na 17 utakmica u Premijer ligi BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close