Medunjanin promašio jedanaesterac

BiH remizirala sa SAD-om, Menalo briljirao

Najizgledniju priliku imala je BiH kada je u 52. minuti Luka Menalo izborio jedanaesterac, a Haris Medunjanin ga nije iskoristio.
Sport / Nogomet | 29. 01. 2018. u 07:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine i reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država odigrale su u Los Angelesu prijateljski susret bez pogodaka (0:0).

Obje reprezentacije su imale nekoliko dobrih prilika za postizanje pogotka, ali obrane i vratari bili su na visini zadatka, te su mreže mirovale.

Najizgledniju priliku imala je BiH kada je u 52. minuti Luka Menalo izborio jedanaesterac, a Haris Medunjanin ga nije iskoristio.

Video: Sažetak utakmice SAD - BiH

Inače, najbolji igrač Širokog Brijega i Premijer lige BiH Luka Menalo bio je najbolji ''Zmaj'' u ovom susretu, te će svoj debi u ''A'' reprezentativnom dresu pamtiti po dobrom. U 43. i 65. minuti uputio je odlične udarce prema vratima SAD-a, u 29. sjajno se probio po boku i asistirao za veliku prigodu Ahmetoviću. Njegov suigrač iz Širokog Brijega Stjepan Lončar nije ulazio u igru.

Izbornik bh. reprezentacije Robert Prosinečki zadovoljan je igrom bh. nogometaša koji su dobili priliku za igru u ovom susretu.

''Mogu biti zadovoljan, a ostaje žal za promašenim jedanaestercom. Pokazali smo dosta volje, htijenja i trke. Igrali smo otvoreno, stvarali prilike i možemo se nadati još boljoj igri u budućnosti'', rekao je Prosinečki nakon utakmice.

Sljedeći susret u SAD-u reprezentacija BiH će igrati u noći sa srijede na četvrtak (3 sata po Srednjeeuropskom vremenu) protiv Meksika u San Antoniju.

Kopirati
Drag cursor here to close