Širokobriješki ''Zmajevi''

Menalo i Lončar za Bljesak: Na nama je da se nametnemo Prosinečkom

Mladi reprezentativci Širokog Brijega otkrili su za Bljesak.info svoje dojmove prije prvog treninga u 2018. godini.
Sport / Nogomet | 09. 01. 2018. u 17:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Menalo i Stjepan Lončar, nogometaši Širokog Brijega, na popisu su novog izbornika reprezentacije BiH Roberta Prosinečkog za prijateljske utakmice koje će Bosna i Hercegovina odigrati protiv SAD-a i Meksika.

Mladi reprezentativci otkrili su nam svoje dojmove prije prvog treninga u 2018. godini.

''Sigurno da mi je zadovoljstvo i velika čast te jedna dodatna motivacija da nastavim radit i da vidim da se na mene ozbiljno računa'', izjavio je Luka Menalo za Bljesak.info.

Bljesak.info / Luka Menalo

S njim se slaže i njegov sugirač Lončar koji ističe da se njih dvojica moraju nametnuti novom izborniku i pokazati koliko vrijede.

''Drago mi je što sam pozvan na širi popis A reprezentacije i na meni je da se nametnem i pokažem koliko vrijedim'', kazao je Stjepan Lončar za Bljesak.info.

Bljesak.info / Stjepan Lončar

Prva utakmica na rasporedu je 28. siječnja u Los Angelesu protiv SAD-a, a tri dana kasnije u San Antoniju zakazan je susret s Meksikom. Okupljanje reprezentativaca BiH je 21. siječnja u u Zenici.

Popis od 28 reprezentativaca:

Luka Menalo (Široki Brijeg), Stjepan Lončar (Široki Brijeg), Kenan Pirić (Zrinjski), Ibrahim Šehić (Qarabag, Azerbajdžan), Nemanja Trkulja (Borac), Darko Todorović (Sloboda), Srđan Stanić (Zrinjski), Daniel Graovac (Željezničar), Marko Mihojević (Sarajevo), Almir Bekić (Sarajevo), Muhamed Bešić (Everton, Engleska), Besim Šerbečić (Radnik), Elvis Sarić (Sarajevo), Dino Beširević (Radnik), Zoran Kvržić (Rijeka, Hrvatska), Marijan Ćavar (Zrinjski), Goran Zakarić (Željezničar), Ognjen Todorović (Zrinjski), Nemanja Bilbija (Zrinjski), Luka Menalo, Amer Ordagić (Brann, Norveška), Elvir Koljić (Krupa), Armin Hodžić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Jasmin Mešanović (Maribor, Slovenija), Mersudin Ahmetović (Sarajevo), Adnan Šećerović (Mladost DK), Haris Medunjanin (Philadelphia Union, SAD), Tomislav Tomić (Olimpija, Slovenija), Toni Šunjić (Dinamo Moskva, Rusija). 

Kopirati
Drag cursor here to close