Uoči derbija Širokog Brijega i Sarajeva

Sablić: Vrlo važno je proljeće otvoriti pozitivno

''U svakom slučaju, prva utakmica će puno toga otkriti, znat ćemo jesmo li dosegnuli optimalnu formu već na startu“, zaključio je trener „Plavo-bijelih“.
Sport / Nogomet | 15. 02. 2018. u 12:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Vrlo važno je da proljeće otvorimo pozitivno. I učinit ćemo sve za pobjedu u nedjeljnom derbiju protiv jedne jako kvalitetne momčadi kao što je to Sarajevo'', kazao je na konferenciji za novinare trener Širokog Brijega Goran Sablić.

Kada je, pak, riječ o ambicijama ''Plavo-bijelih'' u nastavku sezone Sablić je istaknuo kako je cilj ''izboriti izlazak u Europu, za što Široki ima dobru podlogu u jesenskoj momčadi ojačanom u prijelaznom roku pristiglim igračima''.

Dodao je kako će protiv Sarajeva, koje je također jasno istaknulo svoje visoke ambicije, biti potrebno odigrati mudro i pametno za osvojiti sva tri boda.

''U svakom slučaju, prva utakmica će puno toga otkriti, znat ćemo jesmo li dosegnuli optimalnu formu već na startu'', zaključio je trener ''Plavo-bijelih''.

Za derbi neće konkurirati Bernardo Matić (ozljeda koljena), Ivan Peko (tri žuta kartona) i Dražen Bagarić (još se čekaju ''papiri'' iz Bjelorusije).

Utakmica je na rasporedu u nedjelju s početkom u 17.30 sati na stadionu Pecara, a najavljen je dolazak 200 gostujućih navijača.

Kopirati
Drag cursor here to close