NK Široki Brijeg

Sablić: Nisam nezadovoljan, posebno moram pohvaliti mlade igrače

Trener Širokog Brijega Goran Sablić kazao je da pripreme idu po planu, a posebno je pohvalio mlade igrače.
Sport / Nogomet | 01. 02. 2018. u 18:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega u prve dvije utakmice na Istria Winter Cupu upisali su poraz i remi, no trener Goran Sablić ipak je zadovoljan prikazanim na tererenu.

''Današnju utakmicu s Budafokijem obilježila je druga minuta i isključenje Dražena Bagarića nakon jednog dvoboja s protivničkim igračem. Iako smo praktički svih 90 minuta igrali s igračem manje, momčad je na terenu stajala jako dobro. Dapače, bili smo bolja momčad u današnjoj utakmici, tako da nisam nezadovoljan prikazanim. Možda smo mogli i pobijediti, imali smo nekoliko izglednih prilika'', prokomentirao je Sablić za klupsku Facebook stranicu.

Sinjski strateg kazao je da pripreme idu po planu, a posebno je pohvalio mlade igrače.

''Zadovoljan sam sa svim igračima, pogotovo s ovim mlađima koji su odigrali jako zrelo i kvalitetno drugo poluvrijeme. Posebno moram pohvaliti Marušića, Vukoju, Marića i Jurića koji su odgovorno i disciplinirano odradili drugih 45 minuta. Što se tiče ostatka priprema, ide sve po planu. Odradili smo dvije utakmice po 45. minuta s različitim sastavima. Umor je vidljiv, nedostaje svježine, ali konture igre i automatizmi postoje'', rekao je trener NK Široki Brijeg Goran Sablić nakon današnjeg remija s mađarskim drugoligašem.

Kopirati
Drag cursor here to close