Sablić izvršio prozivku

Širokobriježani s optimizmom krenuli u proljetni dio sezone

Trener ''Plavo-bijelih'' Goran Sablić izvršio je prozivku na Pecari, a zatim održao prvi trening s 24 igrača u Trening kampu ''Musa-Karačić''
Sport / Nogomet | 09. 01. 2018. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na prozivci i prvom treningu u 2018. godini bila su 24 nogometaša Širokog Brijega, odlično raspoloženi za rad i optimistični pred izazove koji ih čekaju u proljetnoj polusezoni.

Osim teže ozlijeđenog Čabraje te Baše i Grubišića, s kojima su sporazumno raskinuti ugovori, treneru Goranu Sabliću na raspolaganju je kompletan jesenski kadar plus prinove Perković, Bandić i Peko.

Momčad će dvadesetak dana trenirati u Širokom Brijegu, a od 28. siječnja sudjelovat će na osmom izdanju Istria Winter kupa u Novigradu i Rovinju. Prije polaska u Istru ''Plavo-bijeli'' će 27. siječnja imati provjeru protiv Croatije (Zmijavci) u Kampu Musa-Karačić.

Prvenstvo se nastavlja 18. veljače utakmicama 19. kola, a Široki Brijeg je na otvaranju proljetnog dijela domaćin Sarajevu.

Popis igrača:

Luka Bilobrk, Martin Zlomislić, Dino Ćorić, Stipo Marković, Josip Barišić, Danijel Kožul, Wagner, Stjepan Lončar, Jure Ivanković, Josip Ćorluka, Luka Menalo, Ivan Baraban, Slavko Bralić, Ivan Miličević, Mateo Marić, Toni Nikić, Stipe Jurić, Bože Vukoja, Josip Ćorić, Luka Begonja, Bernardo Matić, Ivan Peko, Krešimir Bandić, Marko Perković.

Kopirati
Drag cursor here to close