Rođeni se oprostili od Kupa

Kraj za Velež, među osam tri prvoligaša

Tuzla City preko Veleža do četvrtfinala Kupa BiH
Sport / Nogomet | 02. 10. 2019. u 17:25 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon današnjih utakmica osmine finala, u borbi za trofej Kupa BiH i dalje ostaju Zrinjski, Tuzla City i Borac, dok su za svoje mjesto u ovom društvu izborili i prvoligaši GOŠK, Olimpik, Rudar iz Kaknja. 

Tuzla City je do četvrtfinala stigla preko Veleža koji je na Tušnju zaigrao u kombiniranom sastavu. Jedini gol na utakmici je postigao Sesar na ulasku u posljednjih pola sata dvoboja. Crnkić je dva puta pogodio vratnicu, Kojić je još u prvom dijelu zamalo iznenadio svog golmana Muminovića, dok su dvije dobre prilike u drugom dijelu za goste imali Beriša i Kalezić.

Zvijezda 09 je upisala još jedan uvjerljiv poraz, ovaj put u Kupu, Borac je slavio 6:0. Dvostruki strijelci su bili Vrašnješ i Vukajlija, dok su po jedan gol dodali Crnov i Marković.

Olimpik je i dalje ove sezone neporažen. U prvenstvu drži prvo mjesto, u Kupu je danas pao TOŠK 3:0. Goste je načeo Džafić već u desetoj minuti, a do kraja utakmice u strijelce su se upisali Faris Handžić i Panžda s bijele točke.

GOŠK je opravdao status favorita u Prnjavoru. Pet minuta prije odlaska u svlačionice Mustafić je osigurao minimalnu prednost gostima koji su u sudačkoj nadoknadi preko iskusnog Kulovića ovjerili prolaz dalje.

U dvoboju dva Rudara u Prijedoru, odluka je pala s bijele točke, jer nije bilo pobjednika nakon devedeset minuta. Na kraju su više razloga za slavlje imali gosti, koji su od 36 minute igrali s igračem manje.

Kopirati
Drag cursor here to close