Majstorije Vranješa

Borac na krilima Vranješa srušio Velež

Odlična utakmica odigrana je između starih rivala, a na kraju su Banjalučani upisali pobjedu
Sport / Nogomet | 29. 09. 2019. u 18:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Borac je u 11. kolu Premijer lige BiH u Banja Luci svladao mostarski Velež rezultatom 3:1. Odlična utakmica odigrana je između starih rivala, a na kraju su domaćini upisali pobjedu.

Od samog početka igralo se ofenzivno. U uvodnih pet minuta po jedna pokušaj na obje strane, ali udarci Zeljkovića i Vranješa nisu bili precizni.

Zatim je Brandao imao sjajan šut s distance. Ipak, Lučić mu fantastično brani i spašava svoj tim.

Borac je u 16. minuti poveo sa 1:0. Manev ruši Stojana Vranješa, sudac Elvis Mujić pokazuje na bijelu točku, a Vranješ je precizan za 1:0, prenosi SportSport.ba.

Nije Velež igrao kukavički danas već je stvarao velike šanse. U 22. minut Zeljković šutira, Lučić brani, da bi zatim Bobić na drugoj strani obranio udarac Dujakovića.

Bobić je i u 35. minuti zaustavio udarac protivničkih igrača nakon greške Zvonića, a zatim u 45. minuti Rođeni poravnavaju. Brandao je pogodio za 1:1 i nastavio je seriju golova.

U nastavku meča Borac ipak stiže do pobjede. Do drugog gola na meču stigli su u 57. minuti kada Marko Jovanović koristi neopreznost obrane mostarskog tima i pogađa za 2:1.

Velež je odmah mogao do izjednačenja. Behram je imao dalekometni šut, ali Lučić je danas bio zaista fantastičan.

Borac je potom krenuo još ofenzivnije ka golu protivnika. Nakon nekoliko sjajnih šansi u kojima se izdvajao Kajkut, domaći tim u 74. minuti završava sve dileme oko pobjednika. Stojan Vranješ je majstorski pogodio za konačnih 3:1.

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close