Iznenadni razlaz

Amerikanac Ervin napustio Zrinjski

Najbolji strijelac i asistent ekipe HKK Zrinjski Carlbe Ervin u nastavku sezone po svemu sudeći više neće igrati za taj klub.
Sport / Košarka | 21. 02. 2021. u 12:06 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako HKK Zrinjski već neko vrijeme ne igra utakmice, zbog završnice Kupa i utakmica reprezentacije, s kojom je i njihov igrač Tihomir Vranješ, u samom klubu bilo je turbulentno.

Naime, u nastavku trener Zoran Glomazić neće moći računati na svog najboljeg strijelca i asistenta, Amerikanca Carlbea Ervina. 26-godišnji Amerikanac po svemu sudeći raskinut će ugovor s Mostarcima, a razlozi ovise od toga s kim razgovarate.

Po izvorima iz kluba Ervin je pokazao veliku nedisciplinu posljednjih par tjedana što više ne žele tolerirati i raskinut će ugovor na njegovu štetu. Izvori bliži igraču kažu da Amerikanac napušta klub zbog neisplaćenih dugovanja, jer navodno se radi o dvije plaće koje mu Zrinjski duguje.

U svakom slučaju, ovo je težak gubitak za Zrinjski, jer je Ervin statistički treći igrač u cijeloj ligi. Zrinjski je predvodio u poenima (16,5) i asistencijama (6.8), a protiv Širokog imao je i triple-double, što je rijetkost u našoj ligi.

Kopirati
Drag cursor here to close