Kakanj u Mostaru

Nakon pauze košarkaši Zrinjskog opet u akciji

Čak dva tjedna nakon zadnje utakmice, i poraza 81:84 od Mladosti iz Mrkonjić Grada u Mostaru, košarkaši Zrinjskog ponovno su na parketu.
Sport / Košarka | 06. 02. 2021. u 10:37 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Podsjetimo, utakmica koja se trebala igrati proteklog vikenda u Čapljini je odgođena do daljnjeg, budući da su košarkaši i treneri Čapljine morali biti u izolaciji zbog korone, pa će subotnja utakmica s Kaknjem biti prva nakon dva tjedna. U Mostar dolazi Kakanj, a utakmica počinje u 20 sati.

"Stiže nam ekipa Kaknja koja je nakon niza lošijih rezultata u zadnjem kolu uvjerljivo svladala Bratunac, postigavši im stotinu koševa. Oni su u maloj prednosti jer su u natjecateljskom ritmu, ali mi smo fokusirani samo na sebe. Dobro smo radili i imamo veliku želju da se dobrim rezultatom malo dignemo kada je i samopouzdanje u pitanju", kaže trener Glomazić, čija je momčad od njegovog dolaska izgubila dvije utakmice, obje na zadnju loptu.

Budući da je nakon ovog kola pauza u prvenstvu, jer će se uskoro igrati novi kvalifikacijski prozor za reprezentacije, sljedeća utakmica bi bila tek 27. veljače, što potencijalno donosi još jednu pauzu.

"Namjeravali smo u tom periodu pokušati naći neki termin za utakmicu s Čapljinom, ali oni imaju nadoknaditi još tri utakmice, tako da od toga neće biti ništa. Uz to, naš kapetan Tiho (Vranješ) mogao bi se naći u sastavu reprezentacije, a bez njega nećemo dogovarati nikakve utakmice", jasan je Glomazić.

Kopirati
Drag cursor here to close