''Nazivam pravim imenom''

Radončić: Izetbegović je kreten

''Ja se izvinjavam ljudima koji imaju tu mentalnu stranu, ali njemu se ne izvinjavam'', kaže Radončić
Vijesti / Politika | 19. 01. 2019. u 20:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bakir Izetbegović je kreten, rekao je Fahrudin Radončić predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB), gostujući u emisiji Face to Face Senada Hadžifejzovića.

Na opasku Hadifejzovića, ''teška riječ da je kreten'', Radončić je nastavio:

''Ja se izvinjavam ljudima koji imaju tu mentalnu stranu, ali njemu se ne izvinjavam. Popiši što je govorio za mene i moju obitelj, a ja o njemu nisam ništa govorio u prvom licu'', rekao je, govoreći kako mu je Izetbegović montirao procese.

''Ako vama netko montira proces, tko to može da radi. Ako on diže ljude iz SIPA-e, diže ljude iz OSA-e, ako imate 'osmicu' tog nesretnog nekadašnjeg magacionera koji pritišće suce da vas osude, ako ide i vrši pritisak na sve spore društva i medije, to je van hobotnice. Što ja ne bi to nazivao pravim imenom.... i sad se to kaže to je nešto lično Fahro. Ne možete me udarati tamo gdje sam najjači'', poručio je između ostalog Radončić, govoreći da je najjači na patriotizmu i na rezultatu.

''Ja sam kad je to bilo najteže i žrtvama u ratu u porodici i boravkom svakog dana rata i izgrađivanju mnogo korisnih stvari za BiH, pokazao koliki sam patriot. On može da priča gluposti, ali ja ću uvijek moći da odgovorim'', poručio je Radončić.

Kopirati
Drag cursor here to close