Čović o nedolasku

Loš potez bošnjačkog vrha

Otvaranju mostarskom Sajma gospodarstva nazoče, uz Vučića, predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik, ministri Federacije BiH i iz Vijeća ministara, kao i dužnosnici s nižih razina.
Vijesti / Politika | 09. 04. 2019. u 11:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dragan Čović, čelnik HDZ-a BiH na novinarsko pitanje da prokomentira činjenicu da nitko od bošnjačkog političkog vrhu danas nije došao u Mostar, rekao je kako je to loš potez.

''Tražili su da dodatno protokoliramo poziv za gospodina Džaferovića i gospodina Zvizdića, jučer su otkazali, nešto slično se dogodilo i prošle godine. Ja mislim da je to loša poruka jer mi moramo pokazati dimenziju jačanja odnosa u BiH koji su danas na mnogim iskušenjima. Meni je žao, ali to je njihov izbor'', kazao je Čović.

Naime, otvaranju mostarskom Sajma gospodarstva nazoče, uz Vučića, predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik, ministri Federacije BiH i iz Vijeća ministara, kao i dužnosnici s nižih razina. No, među izaslanicima nema niti jednog visokog dužnosnika SDA i bošnjačkog naroda.

Bio je najavljen i sastanak Dodika, Čovića i Bakira Izetbegovića. No, sastat će se, prema sadašnjim saznanjima, Čović i čelnik SDA u srijedu. 

Kopirati
Drag cursor here to close