Delegacije, izaslanstva...

Crne zvijeri na mostarskim ulicama: Netko sastanči, netko ne

Ni čelnik SDA Bakir Izetbegović neće doći u Mostar pa neće biti niti susreta s Miloradom Dodikom i Draganom Čovićem
Vijesti / Politika | 09. 04. 2019. u 10:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je bio najavljen i dolazak člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefika Džaferovića u Mostar na gospodarski sajami susret s dužnosnicima koji će boraviti u Gradu na Neretvu, on je otkazao dolazak.

Ni čelnik SDA Bakir Izetbegović neće doći u Mostar pa neće biti niti susreta s Miloradom Dodikom i Draganom Čovićem oko uspostave vlasti. Neki izvori navode kako bi se odvojeni sastanci mogli održati u srijedu.

No, zato su se u Mostaru sastali čelnik HDZ-a BiH i zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović i predsjednik Republike Srbije Aleksandr Vučić.

Vučić je u Mostar doputovao u utorak ujutro, a nakon sastanka i ceremonije otvaranja Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2019., Vučić će obići radove na obnovi Saborne crkve Svete trojice u Mostaru.

Foto: Bljesak.info / Medijska okupacija Mostara

Inače, danas će Mostar biti u središtu medija ne toliko zbog gospodarskog sajma koliko zbog izaslanstava koja će se sliti u središte Hercegovine. Ovo je dan kad će mostarskim ulicama, koje vape i za metlama i za asfaltima, zujati skupocjene zvijeri na četiri kotača, a sipat će se izjave o suradnjama i iskoracima koje u praksi nećemo vidjeti.

Kopirati
Drag cursor here to close