Pečat

Hrvat Anel Šahinović dobio potvrdu za Dom naroda

Iz Posavskog kantona mandati u Dom naroda Parlamenta FBiH su dodijeljeni Senadu Ahmetoviću (Bošnjak) i Iliji Iliću (Hrvat).
Vijesti / Politika | 31. 01. 2019. u 11:24 Fena
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Središnje izborno povjerenstvo BiH utvrdilo je danas rezultate posrednih izbora i dodijelilo mandate izaslanicima u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH iz Unsko-sanskog i Posavskog kantona.

Kako je priopćeno iz SIP-a, iz Unsko-sanskog kantona mandati u Dom naroda Parlamenta FBiH su dodijeljeni Hadisu Jusiću (Bošnjak), Hajrudinu Haliloviću (Bošnjak), Anelu Šahinoviću (Hrvat) i Rasimu Kantareviću (Ostali). Mandat iz Unsko-sanskog kantona iz reda Hrvata dodijeljen je nakon provedenog ždrijebanja jer su dvije kandidatske liste imale identičan količnik.

Iz Posavskog kantona mandati u Dom naroda Parlamenta FBiH su dodijeljeni Senadu Ahmetoviću (Bošnjak) i Iliji Iliću (Hrvat).

Video: Anel Šahinović - Laburistička stranka / 20.10.2018.

Središnje izborno povjerenstvo BiH danas je donijelo i Odluku o zaključivanju i potvrđivanju Središnjeg biračkog popisa za prijevremene izbore za gradonačelnike Grada Doboj i Grada Trebinje i načelnike Općine Bosanski Petrovac, Općine Bosansko Grahovo, Općine Bužim, Općine Domaljevac-Šamac, Općine Drvar, Općine Kakanj i Općine Ribnik sa stanjem na dan 28. 1. 2019. godine u 24.00 sata.

U Središnji birački popis za navedene općine/gradove upisano je 170.892 birača. Prijevremeni izbori za načelnike/gradonačelnike devet općina/gradova održati u nedjelju, 17.veljače.         

Kopirati
Drag cursor here to close