Borci ušli u zgradu

Tufekčić borcima: Dogovorili smo prolaz

Tufekčić je rekao da će svi članovi povjerenstva u petak ujutro dobiti današnje odluke pismeno
Vijesti / Flash | 09. 08. 2018. u 16:23 Bljesak.info
Kopirati

Ponovno je Povjerenstvo za usuglašavanje tekstova dala prolaz amandmanima koji su usvojeni u oba doma, a vlada ih prihvatila kao svoje, te samim tim postali dio teksta zakona, što je jako važno. Dali smo prolaz kao i na prvoj sjednici amandmanima koje nije prihvatila vlada, a koji su usvojeni u Zastupničkom domu i u Domu naroda'', rekao je predsjednik Povjerenstva Jasenko Tufekčić u obraćanju medijima u Mostaru.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tufekčić je rekao da će svi članovi povjerenstva u petak ujutro dobiti današnje odluke pismeno, te da će na početku sljedećeg tjedna održati sastanak s premijerom federacije, dopremijerima te s predsjednikom Federacije i dopredsjednicima.

Nakon što se obratio medijima, policajci su se povukli s ulaza u zgradu Federacije, a šest predstavnika braniteljske populacije je ušlo u zgradu.

Inače, članovi Povjerenstva su postigli dogovor u vezi Braniteljski zakona, ali još uvijek nije objašnjeno o kakvoj vrsti dogovora se radi. Nesuglasice na Povjerenstvom su nastale prošli tjedan, kada Povjerenstvo nije moglo postići dogovor na koji način će se izračunavati braniteljski dodatak.

Kopirati