Vruće

VIDEO | Branitelji iz Sarajeva stigli u Mostar: Padaju ozbiljne prijetnje!

Pred zgradom Vlade Federacije okupili su se branitelji koji su došli čekati rezultate sastanka a obratio im se i Salmir Kaplan, član Povjerenstva te Jasenko Tufekčić kao predsjedatelj Povjerenstva.
Vijesti / Politika | 09. 08. 2018. u 14:42 Bljesak.info
Kopirati

''Nećeš izaći ni u zlu'', poručili su Jasenku Tufekčiću branitelji koji su iz Sarajeva stiglu u Mostar pred zgradu Vlade gdje bi Zajedničko povjerenstvo za usuglašavanje različito usvojenih tekstova zakona u dva doma Parlamenta Federacije BiH o razvojačenim braniteljima.

Bljesak.info / U Mostar su stigli demobilizirani borci i iz JajcaTufekčiću su poručili da ima pet minuta ili da preuzima svu odgovornost.

''Neko namjerno želi da pobjegne od ovih ljudi. Šta je problem. tko se skriva, ja ne znam...'' rekao je Nasir Beganović okupljenim braniteljima.

Branitelji su poručili kako će provaliti u zgradu.

Pred zgradom Vlade Federacije okupili su se branitelji koji su došli čekati rezultate sastanka a obratio im se i Salmir Kaplan, član Povjerenstva nakon čega su uslijedili verbalni okršaji.

 

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.