Negodovanje

Privedeni Borenović i Stanivuković, uklonjen Dragičevićev automobil

Stanivuković je optuživao policiju da hapsi građane, te u jednom momentu presjekao i policijsku traku, kojom je ograđen dio gradskog trga na kojem je Dragičević jutros parkirao svoj automobil.
Vijesti / Flash | 25. 12. 2018. u 13:17 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je danas privela predsjednika PDP-a Branislava Borenovića i zastupnika te stranke Draška Stanivukovića, nakon što su na Trgu Krajine negodovali zbog postupaka policije i zahtijevali da ne ulaze u sukob s građanima, koji se okupljaju od jutros prosvjedujući zbog privođenja Davora Dragičevića. 

Stanivuković je optuživao policiju da hapsi građane, te u jednom momentu presjekao i policijsku traku, kojom je ograđen dio gradskog trga na kojem je Dragičević jutros parkirao svoj automobil. Borenović je pokušao spriječiti privođenja Stanivukovića, pa je policija privela i njega, uz negodovanje građana koji su okupljeni na Trgu Krajine, na kojem su pripadnici policijske Jednice za podršku. 

Nedugo zatim na glavni trg je došlo i vozilo “pauk” službe da ukloni Dragičevićev automobil. 

Iz banjalučke bolnice dostavili su priopćenje u kojem negiranju tvrdnje opozicije da je Davor Dragičević zadobio ozlijede prilikom privođenja.

Kopirati
Drag cursor here to close