Odvjetnik potvrdio

Dragičević ozlijeđen tijekom privođenja

Odvjetnik Dragan Tolimir potvrdio je za N1 da je Davor Dragičević ozlijeđen te da je bio na odjelu kirurgije gdje je pregledan.
Vijesti / Flash | 25. 12. 2018. u 12:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki broj pripadnika Ministarstva unutranjih  poslova Republike Srpske prisutan je jutros na Trgu Krajine gdje je uhićeno  nekoliko članova grupe Pravda za Davida među kojima su Davor Dragičević i Suzana Radanović, roditelji ubijenog Davida Dragičevića.

Prvo je uhićen David Dragičević a nakon njega i Suzana Radanović te nekoliko članova grupe Pravda za Davida. Dragičević je priveden jer se navodno nije odazivao na pozive na saslušanje, potvrdio je za N1 odvjetnik Davora Dragičevića Ifet Feraget.

Odvjetnik Dragan Tolimir potvrdio je za N1 da je Davor Dragičević ozlijeđen te da je bio na odjelu kirurgije gdje je pregledan.

"Stupio sam u kontakt sa njim na kirugiji. Njegova supruga je također privedena, djeca su sama ostala u kući koju su opkolili. Ozlijedili su ga prilikom privođenja", kazao je Tolimir za N1 te dodao da je na putu prema policijskoj stanici gdje će se susresti sa Davorom.

Davor Dragičević, otac je Davida Dragičevića mladića iz Banja Luke čiji je nestanak prijavljen 18. ožujka, a tijelo pronađeno šest dana kasnije na ušću rijeke Crkvene u Vrbas.

Nadležno tužiteljstvo ovaj slučaj okarakteriziralo je kao ubojstvo, ali počinitelji nisu otkriveni. Članovi grupe Pravda za Davida okupljaju se od ožujka tražeći istinu o ubojstvu Davida Dragičevića.

Policijska uprava Banja Luka u više navrata protiv Davora Dragičevića podnosila je prijave nadležnom tužiteljstvi zbog ugrožavanja sigurnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close