Sanacija u tijeku

Poplivao Dom zdravlja u Mostaru

Kako su iz Doma zdravlja potvrdili za Bljesak.info, prostorije Laboratorija su poplivale, zahvaćen je i jedan dio podrumskih prostorija, u tijeku je sanacija štete, a djelatnici Laboratorija privremeno će biti prebačeni u SKB Mostar.
Vijesti / Flash | 06. 07. 2018. u 08:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Laboratorij mostarskog Doma zdravlja, kao i jedan dio podrumskih prostorija, poplivali su uslijed velike količine kiše koja je, u noći s četvrtka na petak, pala u Mostaru.

Kako su iz Doma zdravlja  potvrdili za Bljesak.info u tijeku je sanacija štete, a djelatnici Laboratorija privremeno će biti prebačeni u SKB Mostar.

''Uzorci krvi će se nastaviti uzimati u Domu zdravlja, a dio naših djelatnika će biti prebačen u SKB Mostar gdje će nastaviti s radom. Također, pacijenti će svoje nalaze podizati u SKB Mostar'', rekla je za Bljesak.info Ines Popovac glasnogovornica Doma zdravlja Mostar.

Foto: Čitatelj / Prostorije Laboratorija 

Popovac ističe kako još nisu sigurni što je prouzrokovalo ovo stanje, odnosno je li u pitanju isključivo posljedica velike količine kiše ili je uz to došlo i do podizanja kanalizacije te, prije rezultata same istrage ne bi htjela komentirati.

'' Ne bi ulazili u same detalje dok ne završimo procjenu štete i ne budemo imali rezultate istrage'', rekla je Popovac.

Kopirati
Drag cursor here to close