Sastanak

Američka vojska mogla bi ispitati zemlju, zrak i vodu u Mostaru

''Hvala g. Palmeru i Njegovoj Ekselenciji g. Nelsonu što su strpljivo saslušali naše jade...'', napisao je na Facebooku Marin Bago.
Vijesti / Flash | 10. 09. 2020. u 20:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici Mreže Naše društvo održali su sastank s američkom delegacijom u Mostaru na čelu s Matthewom Palmerom i Ericom Nelsonom.

''Na sastanku sa američkom delegacijom, ispred Mreže Naše društvo, tražili smo par stvari, zamolili ljubazno naše prijatelje, pomoć u praćenju pravosudnog procesa kojeg smo pokrenuli, zato što su građani Mostara opljačkani, poniženi i otrovani... Zatražili smo pomoć američke vojske kako bismo ispitali zemlju, zrak i vodu...

Treba nam pomoć kako bismo znali s čim imamo posla i kako ćemo dalje... Zamolili smo ih da učine sve što mogu, kako bi izbori u Gradu Mostaru bili fer i korektni...

Hvala g. Palmeru i Njegovoj Ekselenciji g. Nelsonu što su strpljivo saslušali naše jade...'', napisao je na Facebooku Marin Bago. 

Na sastanku sa američkom delegacijom, ispred Mreže Naše društvo, tražili smo par stvari, zamolili ljubazno naše...

Objavljuje Marin BagoČetvrtak, 10. rujna 2020.

Podsjetimo, specijalni predstavnik Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan i zamjenik pomoćnika američkog državnog tajnika Matthew Palmer i američki veleposlanik Eric Nelson u četvrak su u Mostaru razgovarali s predstavnicima devet političkih stranaka koje su sudjelovale u pregovorima da bi se postigao sporazum o održavanju izbora u Mostaru, nakon 12 godina.

 

Kopirati
Drag cursor here to close