Kobno raskrižje

Tomislavgrad: Šest osoba ozlijeđeno, od kojih troje teže, u teškoj prometnoj nesreći

Podsjećamo tri osobe ozlijeđene su, od kojih dvije teže, u ponedjeljak ujutro na istom mjestu, a raskrižje je odnijelo i nekoliko života.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 05. 2018. u 17:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Prometna nesreća u Tomislavgradu

Šest osoba ozlijeđeno je, od kojih troje teže, u teškoj prometnoj nesreći koja se u utorak oko 17.00 sati dogodila na raskrižju kod zgrade "Brodomerkur" u Tomislavgradu.

Kako se doznaje s mjesta događaja, u prometnoj nesreći sudjelovali su Opel Vectra, Renault 5 i kombi Fiat Ducato, svi s bh. registarskim oznakama.

Ozlijeđeni su prevezeni vozilima očevidaca i hitne pomoći do Doma zdravlja Tomislavgrad, gdje im je pružena prva liječnička pomoć.

Kako je za Fenu kazao dežurni liječnik, najteže su ozlijeđeni putnici iz Opel Vectre M. P., N. Dž. i M. M., svi iz Prozor – Rame. Zbog težina ozljeda dvojica su prevezena na daljnje liječenje u Livno, a jedan u KBC Split.

U druga dva vozila ozlijeđeni su G. M. i M. M. iz Posušja te A. M. iz Tomislavgrada. Oni su zadobili lakše tjelesne ozljede, ali su iz predostrožnosti prebačeni u Županijsku bolnicu u Livnu.

Pročitajte još

Podsjećamo, tri osobe ozlijeđene su, od kojih dvije teže, u ponedjeljak ujutro na istom mjestu, a raskrižje je odnijelo i nekoliko života.

Inače, nakon smrti djevojčice na ovoj glavnoj prometnici u Tomislavgradu građani su potpisali peticiju u kojoj traže postavljanje usporivača . Općinsko vijeće je odbilo raspravljati o tome.

Kopirati
Drag cursor here to close