Nova prometna

Duvanjsko raskrižje opet uzima žrtve

Raskrižje na kojoj su teže ozlijeđeni muškarac i dječak i ranije je bilo mjesto teških prometnih nesreća sa smrtnih ishodima.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 05. 2018. u 10:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije se osobe teže a jedna lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak ujutro dogodila u glavnoj tomislavgradskoj ulici, na raskrižju kod Brodomerkura.

Kako je izvijestio Tomislavcity izravno su se sudarili Mercedes i Passat. Na vozilima je pričinjena velika materijalna šteta. Lakše tjelesne ozljede zadobio je vozač Mercedesa iz Tomislavgrada, rođen 1987. godine, dok su teško ozlijeđeni vozač Passata, također iz Tomislavgrada, rođen 1963. godine i dijete koje je bilo suvozač u tome vozilu. Očevid su obavili djelatnici PU Tomislavgrad.

Također, djelatnici policije registrirali su još jednu prometnu nezgodu na području tomislavgradske općine, a dogodila je s prošloga petka oko 18 i 40. Pri tome je jedna osoba lakše ozlijede. U prometnoj nezgodi sudjelovali su vozač Mercedesa rođen 1998. godine i vozač Škode rođen 1982. godine.

Inače, raskrižje na kojoj su teže ozlijeđeni muškarac i dječak i ranije je bilo mjesto teških prometnih nesreća sa smrtnih ishodima.

Zanimljivo, spomenuto raskrižje trebalo je biti predmetom rasprave i na općinskom Vijeću, ali nije uspjelo biti uvršteno na dnevni red.

Kopirati
Drag cursor here to close