Presporo

Hahn pozvao na rješavanje slučaja Dragičević

David Dragičević je nestao prije godinu i po, a pronađen je mrtav tjedan nakon nestanka. Dženan Memić je poginuo prije više od tri i po godine.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 09. 2019. u 17:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Europski povjerenik za pregovore i proširenje Johannes Hahn na Twitteru se oglasio o slučajevima "Memić" i "Dragičević".

''David Dragičević je nestao prije godinu i po, a pronađen je mrtav tjedan nakon nestanka. Dženan Memić je poginuo prije više od tri i po godine. Duga odgađanja u sudskim postupcima u ovim i sličnim slučajevima su neprihvatljiva. Europska unija očekuje da se ovakvi slučajevi pravovremeno istraže i procesuiraju'', poručio je na Twitteru Han.

Naime, Ifet Feraget, odvjetnik Davora Dragičevića, najavio je u utorak da bi predmet u slučaju stradanja Davida Dragičevića (21) trebao biti predan u nadležnost Tužiteljstva BiH.

Nakon sastanka u Banja Luci s glavnim tužiteljem Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Želimirom Lepirom i postupajućim tužiteljem u ovom predmetu Daliborom Vrećom, Feraget je rekao da je Lepir najavio da nije protiv prebacivanja predmeta na bh. pravosuđe.

 

Kopirati
Drag cursor here to close