Potresan status

Majka Davida Dragičevića objavila ime i sliku ubojice svoga sina

Istraga smrti Davida Dragičevića ni nakon više od godinu nije završena.
Vijesti / Flash | 30. 07. 2019. u 19:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Suzana Radanović, majka stradalog mladića Davida Dragičevića iz Banje Luke, na svom Facebook profilu, ali i na Facebook grupi Pravda za Davida, objavila je potresan status u kojem je direktno za smrt svoga sina optužila inspektora Dubravka Kremenovića.

''Inspektor u SUP-u BL, inače, u slobodno vrijeme ubija djecu. Koliko još zločina ima na savjesti? Osobno odgovoran za ubojstvo moga Davida !!!!!!!!!!!! Gorio u paklu ti i tvoje pokoljenje'', navela je Radanović, prenosi Oslobođenje.

Kremenović je inspektor u Upravi za organizirani kriminal MUP-a RS. Podsjećamo, David je nestao 18. ožujka 2018. godine u Banjoj Luci, a njegovo tijelo je pronađeno šest dana kasnije u koritu rijeke Vrbas. Slučaj prate mnoge kontroverze, počevši sa sramnom konferencijom za medije, koju je održao MUP RS-a već 26. ožujka, i na kojoj je David optužen da je narkoman, provalnik i samoubojica.

Okružnom javnom tužiteljstvu Banja Luka trebala su čak tri mjeseca da slučaj kvalificira kao ubojstvo, a ne kao slučajnost, kako je tvrđeno na početku.

Sve ovo je izazvalo bunt građana koji su podržali obitelj ubijenog Davida.

Istraga smrti Davida Dragičevića ni nakon više od godinu nije završena.

Kopirati
Drag cursor here to close