Nastavak teniskih turnira

Piqué pesimističan što se tiče realizacije završnice Davis Cupa

Završnica Davis Cupa 2020. trebala bi se održati od 23. do 29. studenog u glavnom gradu Španjolske.
Sport / Ostali sportovi | 11. 05. 2020. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gerard Piqué, stoper Barcelone i osnivač investicijske tvrtke koja organizira završnicu Davis Cupa, u nedjelju je izjavio kako je "malo pesimističan" što se tiče realizacije tog natjecanja ove godine zbog nesigurne situacije koju uzrokuje pandemija koronavirusa.

"Dosta je nesigurnosti. Pokušavamo nas održati u tijeku s onim što vlada govori vezano za sport kako bismo znali možemo li pustiti gledatelje u Caja Magica, teniski olimpijski centar u Madridu", izjavio je Piqué za televizijsku postaju Movistar.

"Rekao bih da sam malo pesimističan jer će teško biti organizirati Davis Cup bez gledatelja".


"Mislim da u ovom trenutku nitko nije siguran da možemo staviti gledatelje unutra ili hoće li se to morati održati bez gledatelja. Nakon još nekog vremena bit ćemo sigurniji", rekao je vlasnik investicijske tvrtke Kosmos.

Ta je tvrtka potpisala ugovor o organizaciji završnice Davis Cupa na 25 godina s Međunarodnom teniksom federacijom vrijedan tri milijarde dolara.

Završnica Davis Cupa 2020. trebala bi se održati od 23. do 29. studenog u glavnom gradu Španjolske. Prvo izdanje ovog novog formata Davis Cupa osvojili su Španjolci koji su krajem proše godine svladali Kanadu.

Kopirati
Drag cursor here to close