Za dobrotvorne svrhe

Sharapova i sestre Williams sudjeluju u virtualnom teniskom turniru

Svaki od sudionika će odabrati humanitarnu organizaciju koja će dobiti donaciju od 25.000 dolara.
Sport / Ostali sportovi | 30. 04. 2020. u 08:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Serena i Venus Williams i Maria Sharapova trebale bi se natjecati u virtualnom teniskom turniru u dobrotvorne svrhe pod nazivom “Stay at Home Slam“, prenosi Anadolu Agency (AA).

Agencija IMG objavila je i da su Naomi Osaka i Kei Nishikori također među teniskim zvijezdama koje će sudjelovati u nedjeljnom događaju. Među ostalim sudionicima su DeAndre Hopkins i Ryan Tannehill, zvijezde NFL lige u američkom nogometu, te pjevač Seal.

Svaki od sudionika će odabrati humanitarnu organizaciju koja će dobiti donaciju od 25.000 dolara. Pobjednik turnira će imati čast da odabere tko će dobiti donaciju od milijun dolara. Virtualni teniski turnir biće direktno prenošen na Facebooku.

Seriju virtualnih teniskih turnira ovaj tjedan otvorio je Madrid Open na kojem između ostalih sudjeluju Rafael Nadal, Andy Murray, Dominic Thiem, Stefanos Tsitsipas, Angelique Kerber, Viktoria Azarenka, Kristina Mladenović, Donna Vekić... I ovaj turnir na kojem se teniseri nadmeću u video igrici ima humanitarni karakter. Počeo je 27. travnja, a završava u petak.

ATP i WTA su zbog globalne pandemije novog koronavirusa otkazali sve teniske turnire do 13. lipnja.

Kopirati
Drag cursor here to close