Tenis

Roland Garros – Tenis bez gledatelja?

FFT je u procesu povrata novca svima koji su kupili ulaznice za Roland Garros u originalno planiranom datumu održavanja.
Sport / Ostali sportovi | 10. 05. 2020. u 16:35 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bernard Giudicelli, predsjednik Teniskog saveza Francuske (FFT) izjavio je da održavanje Roland Garrosa, jednog od četiri teniska Grand Slam turnira, moguća opcija do kraja godine.

Turnir na zemljanoj podlozi u Parizu prvobitno se trebao održati od 24. maja do 7. lipnja, ali je odgođen zbog globalne pandemije novog koronavirusa i premješten za 20. rujna ove godine.

Giudicelli je za francuske medije kazao da bi “organiziranje bez publike omogućilo jednom dijelu ekonomije da se vrati u život, poput televizijskih prava i marketinga, što se ne smije zanemariti“.

Dodao je da je “nedostatak istinski“ kada se turnir održava bez publike, ali i da ne isključuju nijednu opciju, pa ni tu.

“To bi moglo značiti dodatno pomjeranje datuma održavanja za 27. rujna, a to ne mijenja puno stvari“, istaknuo je Giudicelli.

FFT je u procesu povrata novca svima koji su kupili ulaznice za Roland Garros u originalno planiranom datumu održavanja. Po okončanju, što se očekuje krajem svibnja, u prodaji će se naći ulaznice za novi termin održavanja.

Kopirati
Drag cursor here to close