Ipak ništa od mostarskog finala

HFC Zrinjski u finalu Kupa BiH, Kaskada šokirala SG Staklorad

Iako su svi očekivali mostarsko finale, ono se ipak neće dogoditi jer je Mostar SG Staklorad neočekivano poražen u Gračanici.
Sport / Ostali sportovi | 06. 03. 2019. u 19:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U finalu Futsal kupa BiH igrat će Zrinjski i Kaskada. U večerašnjim polufinalnim susretima Zrinjski je nadigrao branitelja naslova sarajevski Centar 4:0, dok je u Gračanici Kaskada napravila iznenađenje porazivši aktualnog prvaka Mostar SG 4:3.

Zrinjski je protiv Centra opravdao status favorita, a pitanje pobjednika u ovom dvoboju odlučeno je nakon šest minuta igre u nastavku. Na prvi gol se čekalo sve do posljednje minute prvog poluvremena, kada Ivan Ivanković pronalazi prostora, šutira i pogađa mrežu do tog trenutka vrlo dobrog vratara gostiju Milenka Ristivojevića.

Foto: Bljesak.info / HFC Zrinjski - FC Centar

Drugo poluvrijeme u potpunosti je pripalo domaćoj momčadi. Visokim presingom igrači Zrinjskog stvarali su velike probleme gostima koji su olako gubili lopte. Do drugog gola domaći igrači su propustili dvije prilike, a onda je Darko Raguž udvostručio prednost Zrinjskog. Tri minute kasnije već je bilo 3:0 zahvaljujući Josipu Sesaru, dok se za konačan rezultat pobrinuo Marin Suton, nakon lijepe akcije i dodavanja Josipa Boškovića. Zrinjski je na ovaj način uzvratio Centru za poraz u četvrtfinalu ovog takmičenja prošle sezone, te se nakon dvije sezone uspio plasirati u završnicu.

U finalu će igrati neočekivano protiv Kaskade koja je uspjela na svom terenu u Gračanici pobijediti Mostar SG koji je posljednji put na domaćim terenima još tamo 14 listopada prošle godine.

Kaskada je golovima Emira Milanovića i Abdulaha Hamidovića sjajno otvorila utakmice, pa je već nakon osam minuta vodila 2:0. Gosti su uzvratili preko Bilala Jelića i Marija Aladžića, ali je do odmora Kaskada osigurala gol prednosti zahvaljujući Ibrahimu Husejinoviću. Isti igrač postiže gol u 25.minuti, pa Kaskada ponovo ima dva razlike.

Prednost koju do kraja Mostar SG neće u drugom pokušaju uspjeti anulirati. Nermin Kahvedžić jeste smanjio na 4:3, ali u preostalih šest minuta, gosti nisu uspjeli do četvrtog gola.

Kopirati
Drag cursor here to close