Dobra noć za mostarske klubove

Zrinjski prekinuo seriju poraza, Mostar SG Staklorad napunio do vrha mrežu Sarajlija

Zrinjski je neočekivanu seriju od dva vezana poraza uspio prekinuti u Mostaru, žrtva je bio Leotar, u susretu koji je bio neizvjestan do kraja.
Sport / Ostali sportovi | 10. 02. 2019. u 22:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako prvenstvo odmiče, sve je izvjesnije da će u doigravanje s prve pozicije krenuti aktualni prvaci, Mostar SG koji u ovom trenutku čvrsto drže vrh s 31 bodom Zrinjski se ponovo vratio na drugo mjesto s 24 boda, a nakon dobrih igara Seljak ima bod više od sarajevskog Centra koji ima utakmicu manje.

Na posljednja dva mjesta koja vode u doigravanje za sada su Brotnjo i Salines.

Aktualni prvaci su napunili do vrha mrežu Centra koji je doživio jedan od težih domaćih poraza. Iako nakon početak utakmice nije nagovještavao ovakav krajnji ishod. Jer nakon prvog dijela utakmica je bila rezultatski otvorena. Centar je krenuo odlično, do desete minute su domaći golovima Handžića i Arsenijevića osigurali prednost 2:0, ali su kraju doživjeli pravi potop.

Do poluvremena su Jelić, Aladžić i Kahvedžić osigurali vodstvo Mostar SG-a. U nastavku dominacija momčadi iz Mostara. Kahvedžić, Lazarević i novopridošli Radmilović su strijelci za velikih 2:6. U sljedećoj minuti isključen je igrač Centra Amel Handžić zbog drugog žutog kartona, pa su gosti samo dovršili posao preko Aladžića odnosno mladih Džemića i Macića.

Foto: Bljesak.info / HFC Zrinjski - KMF Leotar 4:2
Foto: Bljesak.info / HFC Zrinjski - KMF Leotar 4:2
Foto: Bljesak.info / HFC Zrinjski - KMF Leotar 4:2

Zrinjski je neočekivanu seriju od dva vezana poraza uspio prekinuti u Mostaru, žrtva je bio Leotar, u susretu koji je bio neizvjestan do kraja. Nakon prvog dijela na semaforu je stajalo 1:1. Prednost gostiju iz četvrte minute (Jokić), anulirao je Bošković u osmoj. Zrinjski je u nastavku bio bolji na parketu, ali je Leotar na golu imao raspoloženog Šarenca. U 30. minuti gosti su ponovo vodili Cimirot je kaznio grešku Sesara, ali je Zrinjski uzvratio u narednom napadu ponovo preko Boškovića.

U samo dvije minute gostima su isključeni prvo Sulaver, pa Šešelj, što su domaći vrlo brzo iskoristili zahvaljujući Sutonu. Gosti su preuzeli rizik kako bi eventualno stigli do izjednačenja, ali nisu uspjeli. Za konačnih 4:2 pobrinuo se vratar Dujmović.

Selak iz Livna je uvezao i treću pobjedu u nastavku sezone, nakon Kaskade i Zrinjskog, u gostima je savladan ove sezone slabi Tango 3:9, dok je sastav Brotnja pomalo neočekivano remizirao na svom terenu s Belim Anđelima 4:4. Gosti su svakako na kraju bili nezadovoljniji jer su ispustili dva gola prednosti u posljednjih pet minuta. Bez pobjednika je završen i susret između Salinesa i Kaskade 3:3.

Kopirati
Drag cursor here to close