U problemima nakon samo par kola

Velež opet pod imperativom

Nakon poraza od Borca, Radnik je također upao u kriznu situaciju. Ipak, serija slabih rezultata prekinuta je u prošlom kolu sigurnom domaćom pobjedom.
Sport / Nogomet | 31. 08. 2019. u 10:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šest kola je odigrano, Velež na svom kontu ima četiri boda.  Pa iako mnogi domaći treneri ističu činjenicu kako je ova momčad zaslužila bolji plasman na ljestvici, Rođeni su se vrlo brzo nakon samo par kola našli u problemima.

I sada su u situaciju kada je svaka naredna utakmica izuzetno važna, kada je biti ili ne biti i tako će sve biti do trenutka dok momčad trenera Dudića ne poveže dvije pobjede. Radnik je na početku sezone platio ceh nastupa na europskoj sceni, ali momčad hvata pravi ritam i pokušava se vratiti što je moguće bliže najboljima u dosadašnjem dijelu sezone.

Pročitajte još

''Radnik je odlična momčad i čeka nas izuzetno teška utakmica. Utakmica u kojoj nemamo izbora i u kojoj moramo pobijediti. Neće biti važan dojam, kvaliteta igre, način na koji smo došli do bodova, samo će biti važno da smo upisali drugu pobjedu u sezoni. Pobjedu nakon koje bismo puno mirnije krenuli u reprezentativnu pauzu. Posao će nam danas biti dodatno otežan zbog činjenice da nam nedostaju dva važna igrača, Vehabović i Hasanović, da zbog određenog broja strana ne možemo računati na dvojicu, Marquesa i Berishu, dok su nam odranije povrijeđeni Ovčina, Cvijanović i Alikadić. Tu trebamo dodati i iskusnog Kuduzovića koji se žali na ozljedu leđa i koji vrlo vjerojatno neće biti u rosteru. Ali imamo one igrače koje imamo na raspolaganju i oni će dati maksimum'', kaže Feđa Dudić.

Nakon poraza od Borca, Radnik je također upao u kriznu situaciju. Ipak, serija slabih rezultata prekinuta je u prošlom kolu sigurnom domaćom pobjedom.

''Dobro treniramo, iz tih treninga smo i odigrali ove zadnje dvije utakmice, bez obzira na to što smo izgubili u Sarajevu, tako da možemo reći da u dobrom raspoloženju, dobrom trenažnom ritmu dočekujemo sljedeću utakmicu. Međutim moramo dati svoj maksimum i da zaslužimo te bodove, a ako budemo na svom maksimumu onda se imamo čemu nadati. Velež je jako opasan na domaćem terenu, imaju brze igrače, navijače koji ih nose'', naglašava strateg Radnika Mladen Žižović.

Radniku će u današnjem duelu protiv Veleža nedostajati također jedan važan igrač, Mahir Karić.

Kopirati
Drag cursor here to close