Gostovanje kod Mladosti

Zrinjski traži treću uzastopnu pobjedu

Trener Zrinjskog u utakmici protiv Mladosti i dalje ne može računati na ozlijeđene Daria Rugaševića, Kristijana Stanića i Maria Tičinovića.
Sport / Nogomet | 30. 08. 2019. u 11:44 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dvije vezane domaće pobjede nad Borcem i Zvijezdom nogometaši Zrinjskog u subotu u okviru 7. kola Premijer lige BiH gostuju kod Mladosti, koja je u posljednja tri susreta upisala tri poraza.

''Čeka nas utakmica u Kaknju protiv protivnika koji nije u bajnoj situaciji u posljednje vrijeme. Ali to su najgore utakmice. Sigurno je da je kvaliteta na našoj strani, ali tu kvalitetu moramo pokazati na terenu'', kazao je trener Zrinjskog Hari Vukas na konferenciji za novinare.

Zrinjski nije dobro otvorio sezonu u domaćem prvenstvu no nakon ispadanja iz Europe "Plemići" su odigrali nekoliko dobrih utakmica te su se popeli na četvrto mjesto ljestvice, a za vodećim Sarajevom zaostaju 4 boda.

Ono što može brinuti Vukasa su gostovanja. U tri dosadašnje gostujuće utakmice "Plemići" su upisali dva poraza od Sarajeva i Željezničara te odigrali neodlučeno s Tuzlom, a ni u jednoj od te tri utakmice nisu postigli gol.


''Bez obzira na teške protivnike, evo sad vidimo da su to tri vodeće momčadi prvenstva, nije to dobar podatak. No i oni su se morali dobro namučiti da uzmu bodove protiv nas. Iako smo te utakmice igrali u vrijeme nastupa u Europi, nema opravdanja i ja sam svjestan svoje odgovornosti. Moralo je to biti bolje, ali to je sada iza nas i moramo ići dalje'', poručio je Vukas.

Trener Zrinjskog u utakmici protiv Mladosti i dalje ne može računati na ozlijeđene Daria Rugaševića, Kristijana Stanića i Maria Tičinovića. Manje probleme s ozljedom ima Miljan Govedarica, pa je i njegov nastup upitan.

Nakon utakmice u Doboj Kaknju, koja se igra u subotu od 16:30 sati uz izravan prijenos na kanalu Arenasport 1, slijedi reprezentativna stanka u prvenstvu. Nogometaši Zrinjskog dobit će nekoliko slobodnih dana, a zatim će se prebaciti u Livno gdje će se pripremati za nastavak prvenstva.

Kopirati
Drag cursor here to close