City slavio na Pecari

Široki Brijeg se prosuo na Pecari, Tuzla zasjela na vrh ljestvice!

Momčad iz Siminog Hana ovom uvjerljivom pobjedom skočila je na prvo mjesto premijerligaške ljestvice dok su Širokobriježani ostali zakucani na katastrofalnom devetom mjestu.
Sport / Nogomet | 15. 09. 2019. u 21:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokoga Brijega poraženi su 1:3 od Tuzle City u susretu 8. kola Premijer lige BiH igranom u nedjelju navečer na stadionu Pecara u Širokom Brijegu.

>> Denis Ćorić podnio ostavku, Toni Karačić novi trener Širokoga Brijega!

Momčad iz Siminog Hana ovom uvjerljivom pobjedom skočila je na prvo mjesto premijerligaške ljestvice dok su Širokobriježani ostali zakucani na katastrofalnom devetom mjestu.

Foto: Bljesak.info / NK Široki Brijeg - FK Tuzla City (Dražen Bagarić)

Sve je odlično krenulo za domaće, u vodstvo su došli već u 12. minuti kada je Mateo Marić, na asistenciju Branimira Cipetića, ugurao vratara Fejzića u mrežu za 1:0.

Foto: Bljesak.info / NK Široki Brijeg - FK Tuzla City

No, onda se situacija potpuno okrenula jer su gosti u 39. minuti došli do izjednačenja, a siguran iz jedanaesterca bio je Vojo Ubiparip.

Video: Sporna situacija // Penal za Tuzla City // Široki Brijeg - Tuzla City 8. kolo BHT PL 2019/2020

Na otvaranju drugog dijela susreta došlo je do preokreta kada je u 51. minuti za Tuzlu City pogodio Said Husejinović nakon ubačaja Ajdina Nukića. Točku na ''i'' svojim drugim pogotkom na utakmici postavio je u 62. minuti Vojo Ubiparip.

Foto: Bljesak.info / NK Široki Brijeg - FK Tuzla City

Tuzla City je nakon osam kola vodeća momčad prvenstva sa 17 bodova uz gol-razliku 13:7 dok je na drugom mjestu Sarajevo s istim brojem bodova, ali s gol-razlikom 12:7.

Foto: Bljesak.info / NK Široki Brijeg - FK Tuzla City (Denis Ćorić)

Široki Brijeg je deveti sa samo sedam bodova, a ovo mu je bila peta uzastopna utakmica bez pobjede. Posljednju te ujedno i jedinu pobjedu ''Plavo-bijeli'' upisali su 4. kolovoza na Pecari protiv Radnika (3:0).

Rezultati by SofaScore

Škripari proslavili rođendan

Klub navijača Škripari na ovom susretu je obilježio 23 godine od osnutka, a upravo su u 23. minuti izvisili parolu s poznatim stihom navijačke pjesme. Nogometaši im i nisu baš čestitali rođendan na najbolji mogući način.

Foto: Bljesak.info / NK Široki Brijeg - FK Tuzla City (Škripari)
Kopirati
Drag cursor here to close