Nakon poraza od Tuzle City

Denis Ćorić podnio ostavku, Toni Karačić novi trener Širokoga Brijega!

''Bila mi je čast i zadovoljstvo trenirati ovu momčad. Pokušao sam napraviti rezultat i podignuti ovu momčad, ali neke stvari se nisu poklopile, realizacija nas je koštala. Lakše je meni otići, nego igračima'', istaknuo je Ćorić.
Sport / Nogomet | 15. 09. 2019. u 22:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Denis Ćorić podnio je ostavku na mjestu trenera Širokoga Brijega nakon nedjeljnog poraza na Pecari od Tuzle City 1:3, objavio je klub s Pecare.

Na Pecari su ekspresno pronašli zamjenu te je novi trener ''Plavo-bijelih'' Toni Karačić, dosadašnji šef Škole nogometa NK Široki Brijeg. Ovo je treći trener širokobriješke momčadi u ovoj sezoni nakon Goce Sedloskog i Denisa Ćorića.

Toni Karačić (44) već je u dva navrata sjedio na klupi Širokoga Briega. U sezoni 2007./2008. samo je jednom kao privremeno rješenje vodio momčad protiv Hapoela u Europskoj ligi, da bi u sezoni 2009./2010. vodio ''Plavo-bijele'' u 26 utakmica.

Nakon toga se vratio u Omladinsku školu Širokoga Brijega, a od 2011. do 2018. godine bio je izbornik U-19 reprezentacije Bosne i Hercegovine koju je vodio 55 puta.

Foto: Bljesak.info / Toni Karačić

''Odlučio sam dati ostavku i otići s mjesta trenera, a i dečkima sam to već priopćio. Bila mi je čast i zadovoljstvo trenirati ovu momčad. Pokušao sam napraviti rezultat i podignuti ovu momčad, ali neke stvari se nisu poklopile, realizacija nas je koštala. Lakše je meni otići, nego igračima. Ipak, vjerujem u njih. Samo jedna pobjeda nas može dignuti, vjerujem kako će se ova momčad vratiti na pravi put'', izjavio je Denis Ćorić nakon utakmice.

Komentirao je i večerašnju utakmicu te istaknuo da mu nije jasno zašto je sudac Irfan Peljto dosudio jedanaesterac za Tuzlu City koji je promijenio cijeli tijek utakmice.

Video: Sporna situacija // Penal za Tuzla City // Široki Brijeg - Tuzla City 8. kolo BHT PL 2019/2020

''Dobro smo otvorili utakmicu, na vrijeme poveli, i imali dvije velike prilike za udvostručiti vodstvo. Nažalost, ponovno je izostala prava realizacija, naša stara boljka. Ne želim previše komentirati dosuđeni jedanaesterac za goste, ali je evidentno promijenio cijeli tijek utakmice. Šokirao nas je taj kazneni udarac, nikome nije bilo jasno što je sudac svirao. U nastavku se nikako nismo mogli stabilizirati. Iz dvije kontre gosti su nas kaznili i čestitam im na zasluženoj pobjedi'', zaključio je Ćorić.

Kopirati
Drag cursor here to close