Copa del Rey

Real na svom terenu poklekao pred baskijskim imenjakom

Gosti iz San Sebastiana su prvi poveli i to pogotkom Martina Odegaarda, Realovog igrača koji je na posudbi u Sociedadu. Tim rezultatom se otišlo na odmor. Drugo poluvrijeme donijelo je kišu golova...
Sport / Nogomet | 06. 02. 2020. u 21:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / Igrači SanSebastiana odigrali su odličnu utakmicu na Bernabeuu

U četvrtfinalu španjolskog Kupa kralja Real Madrid je poražen od Real Sociedada 4:3. Prvi je to poraz Reala još od 19. listopada 2019. Tada je Real Madrid zadnji put poražen kod Mallorce.

Real Sociedad prekinuo je njihov niz nepobjedivosti od 21 utakmice.

Gosti iz San Sebastiana su prvi poveli i to pogotkom Martina Odegaarda, Realovog igrača koji je na posudbi u Sociedadu. Tim rezultatom se otišlo na odmor.

Činilo se kako će ulaskom Modrića Kraljevi dobiti krila i odmah to okrenuti u svoju korist, ali Šveđanin Alexander Isak je u dvije minute zabio dva pogotka. Nevjerojatno je bilo za vidjeti semafor na Santigao Bernabeuu, 0:3.

Marcelo je vratio kakvu takvu nadu svojim pogotkom u 59.minuti, no 10 minuta kasnije novi pogodak za Sociedad je zabio Mikel Merino.

Rodrygo je zabio za 2:4, a u završnici prava drama. Prvo je u 94. Nacho zabio za 3:4, da bi kod gostiju Andoni Grosabel dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Do kraja susreta domaćini su napravili sve da bi došli do tog četvrtog pogotka koji bi ih odveo u produžetke, ali vremena, koncentracije i vještine više nije bilo.

Real Sociedadu, Granadi i drugoligašu Mirandesu u poluzavršnici Kupa kralja će se pridružiti pobjednik susreta Athletic Bilbao - Barcelona, koji se večeras igra na San Mamésu.

Video: Real Madrid vs Real Sociedad 3-4 - All Goals & Highlights - 2020
Kopirati
Drag cursor here to close