Copa del Rey

Skromni drugoligaš eliminirao još jedan ugledni klub u Kupu kralja!

Ovaj simpatični klub prethodno je eliminirao dva poznata španjolska premierligaša - Celtu Vigo i Sevillu. Mirandes, klub koji nikad nije bio član prve lige, tako je drugi put u svojoj povijesti izborio polufinale Kupa kralja.
Sport / Nogomet | 06. 02. 2020. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Marca / Slavlje igrača Mirandesa

Španjolski drugoligaš Mirandes napravio je još jednu senzaciju. Na svom terenu je pobijedio Villarreal (4:2) i prošao u polufinale.

Domaći su poveli u 17. minuti preko Aiasa, izjednačio je Ontiveros, a u završnici prvog poluvremena dosuđen je jedanaesterac za Mirandes koji je za ludnicu na tribinama realizirao Merquelanz.

Gosti su se još jednom vratili preko Cazorle iz novog jedanaesterca, ali su do kraja susreta primili dva gola. Strijelci su bili Onaindia i Sanchez.

Ovaj simpatični klub prethodno je eliminirao još dva poznata španjolska premierligaša - Celtu Vigo i Sevillu.

Mirandes, klub koji nikad nije bio član prve lige, tako je drugi put u svojoj povijesti izborio polufinale Kupa kralja. Namjera im je ovaj put proći puno bolje nego prije osam godina, kad su u dvije utakmice poražen od Athletica Bilbao ukupnim rezultatom 8:3.

Ranije je polufinale izborila Granada pobjedom protiv Valencije (2:1), a večeras se sastaju Real Madrid i Real Sociedad te Athletic Bilbao i Barcelona.

Kopirati
Drag cursor here to close