6:0

''Razvaljotka'' na Pecari: Široki ''rastalio'' Čelik sa šest pogodaka

Potpuna dominacija Širokog na Pecari donijela im je visoku pobjedu od 6:0 protiv Čelika.
Sport / Nogomet | 05. 08. 2018. u 22:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega s velikih 6:0 slavili su protiv Čelika u susretu trećeg kola Premijer lige BiH igranom na stadionu Pecara u Širokom Brijegu te su se izdvojili na vrhu ljestvice.

Pitanje pobjednika riješeno je već u prvom poluvremenu kada su domaći zatresli mrežu protivnika tri puta.

''Plavo-bijeli'' su poveli u 12. minuti kada je na asistenciju Stipe Markovića majstorski petom pogodio Dejan Čabraja.

U 28. minuti Široki je udvostručio vodstvo. Ponovno je Marković ubacio loptu, a nakon glavometa u kaznenom prostoru Zeničana, loptu je glavom u mrežu vratara Dujkovića poslao Dražen Bagarić.

Sedam minuta kasnije odličnu akciju Širokog sjajnim pogotkom s vrha šesnaesterca okrunio je Luka Begonja za 3:0. Nekoliko minuta nakon pogotka iz igre je zbog ozljede gležnja morao izaći Tomislav Turčin.

I u nastavku susreta Široki je dominirao, a Čelik je izgledao kao da igra s igračem manje.

U 67. minuti pogriješio je gostujući vratar Rarko Dujković kojem je lopta ispala iz ruku, Bagarić je pucao petom i pogodio vratnicu, a na odbijenu loptu natrčao je kapetan Josip Barišić i poslao ju u mrežu za 4:0.

Do kraja susreta Širokobriježani su nastavili s uvjerljivim posjedom lopte i dominacijom na terenu. U 82. minuti za 5:0 pogodio je mladi napadač Stipe Jurić koji je u igru ušao desetak minuta prije.

Za potpuni potop blijedog Čelika na Pecari pobrinuo se Dražen Bagarić u 87. minuti kada je postigao pogodak za 6:0, a ponovno je pogriješio vratar Dujković.

S obzirom da je Zrinjski izgubio u Sarajevu 2:0 od Željezničara, Široki Brijeg je ovom pobjedom preuzeo prvo mjesto na premijerligaškoj ljestvici sa sedam bodova.

U četvrtom kolu Široki Brijeg je ponovno domaćin, a na Pecaru dolazi bijeljinski Radnik. Susret je na rasporedu 12. kolovoza u 20:30 sati.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close