Trener Širokog Brijega Boris Pavić

Imam golemi respekt i ljubav prema Čeliku, ali emocije se moraju gurnuti u stranu

Pavić je priznao da mu neće biti lako izabrati 18 imena za zapisnik, odnosno 11 onih koji će započeti utakmicu koja će po njega, s obzirom da je trenirao i igrao za Zeničane, imati obilježja zaista posebne.
Sport / Nogomet | 03. 08. 2018. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Širokog Brijega Boris Pavić u slatkim je brigama uoči nedjeljne utakmice sa Čelikom na Pecari s obzirom da nakon duljeg vremena na raspolaganju ima sve igrače.

I sam je priznao da mu neće biti lako izabrati 18 imena za zapisnik, odnosno 11 onih koji će započeti utakmicu koja će po njega, s obzirom da je trenirao i igrao za Zeničane, imati obilježja zaista posebne.

''Imam golemi respekt i ljubav prema Čeliku, ali u nedjelju se emocije moraju gurnuti u stranu. Široki Brijeg je domaćin i favorit, želimo potvrditi dobru formu te uz potporu navijača upisati sva tri boda'', kazao je  Pavić.

Foto: Bljesak.info / Boris Pavić

Istina, dodao je, oprez će svakako biti nužan, jer nije to Čelik od prošle godine, to je sada goropadnija momčad, što je pokazala i njihova pobjeda u prošlom kolu protiv Željezničara. Napadački dio momčadi Zeničana posebice se ističe pa će tomu ''Plavo-bijeli'' svakako morati posvetiti nešto veću pozornost, ali, opet, zaključio je Pavić, ''nas će se ipak puno pitati i ukoliko budemo na dosadašnjoj razini upisat ćemo sva tri boda'', prenosi službena klupska stranica.

Optimističan je u najavi utakmice bio i Dejan Čabraja koji se nakon teške ozljede uspješno vratio nogometu i koji je bio raspoložen u srijedu u prijateljskoj utakmici protiv Čapljine kada je postigao četiri gola.

Foto: Bljesak.info / Dejan Čabraja

''Ozljeda je stvar prošlosti, osjećam se odlično. Nadam se da će biti još golova. Ova četiri protiv Čapljine mijenjao bih za pobjedu protiv Čelika u nedjelju'', kazao je Čabraja.

I Stipo Marković vidi Čelika puno boljim nego lani, što znači da je za očekivati tvrdu i tešku utakmicu.

Foto: Bljesak.info / Stipo Marković

''Ne smijemo ih podcijeniti. A, naš cilj se zna – odigrati što bolje i osvojiti sva tri boda u borbi za vrh tablice'', ustvrdio je Marković.

Susret trećeg kola Premijer lige BiH između Širokog Brijega i Čelika na rasporedu je u nedjelju, 5. kolovoza, s početkom u 20:30 sati na stadionu Pecara.

Kopirati
Drag cursor here to close