Mreže mirovale

Plemići ozljedom Brkića platili bod u Banja Luci

Posljednja minuta donijela je varnice između igrača. Nakon naguravanja i koškanja sve je završeno žutim kartonima Volkovu i Zlomisliću. Na kraju ostalo je 0:0.
Sport / Nogomet | 23. 11. 2019. u 18:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Susret 17. kola Premijer lige između Borca i Zrinjskog okončan je bez golova (0:0).

Utakmica je očekivano bila tvrda i s malim brojem prilika. Domaći su bili nešto bolji rival posebice u drugom poluvremenu, ali su mreže mirovale.

Prva prilika viđena je već u 6. minuti. Vranješ je pokušao lobovati Brkića, međutim vratar gostiju je nekako uspio zaustaviti loptu i spasiti svoj gol.

Nakon toga uslijedio je period nešto bolje igre gostiju, prilike su imali Tičinović i Čurjurić. Posljednju šansu u prvom dijelu imali su domaći, šut Vranješa je otišao pored gola.

Nastavak je počeo poništenim golom za domaće. Dujaković je pogodio za oduševljenje većine na Gradskom stadionu, ali je sudac Šehović nakon konzultacija s pomoćnicima dosudio zaleđe, prenosi SportSport.ba.

U 69. minuti Žižović je bio primoran da zamijeni vratara. Brkić se nezgodno povrijedio prilikom doskoka, pa je umjesto njega u igru ušao mladi Topolović.

Borac je napravio pritisak i pri kraju utakmice. Ipak, obrana gostiju je izdržala. U 89. minuti Vranješ je gađao iz slobodnjaka, a lopta je otišla zamalo pored gola.

Zbog prekida i ozljeda Šehović je meč opravdano produžio s osam minuta. Plemići su najbolju šansu imali u trećoj minuti nadoknade kada je Mandić istrčao kontru, njegov udarac je obranio Lučić.

Posljednja minuta donijela je varnice između igrača. Nakon naguravanja i koškanja sve je završeno žutim kartonima Volkovu i Zlomisliću. Na kraju ostalo je 0:0.

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close