Tottenham

Mourinho: Neću ponavljati greške

''Ponizan sam, dovoljno ponizan da analiziram svoju karijeru, ne samo zadnju godinu, već sve, evoluciju, probleme i rješenja'', rekao portugalski trener.
Sport / Nogomet | 22. 11. 2019. u 10:29 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jose Mourinho u srijedu je imenovan za novog menadžera Tottenham Hotspura, a u prvom obraćanju javnosti istaknuo je da će nastojati da ne ponavlja greške iz prethodnog razdoblja.

Portugalac je na klupi ''pijetlova'' naslijedio Mauricija Pochettina, nakon što je 11 mjeseci bio bez posla poslije otkaza u Manchester Unitedu. Naglasio je kako je to razdoblje iskoristio da analizira svoju karijeru.

''Shvatio sam da sam napravio greške. Neću praviti iste greške. Možda ću napraviti nove, ali iste neću sigurno. Ponizan sam, dovoljno ponizan da analiziram svoju karijeru, ne samo zadnju godinu, već sve, evoluciju, probleme i rješenja. Ne krivim nikoga'', kazao je Mourinho.

''To je bila sjajna stvar. Bio sam stvarno detaljan s tom analizom. Pauza je za mene bila vrlo pozitivna. Bilo je to prvo ljeto koje nisam radio i osjećao sam mali gubitak tijekom tih predsezonskih priprema'', rekao je.

Mourinho će debi na klupi londonskog kluba imati u subotu u 13. kolu Premier lige, kada će Tottenham gostovati gradskom rivalu West Ham Unitedu.

Nakon 12 odigranih kola ''pijetlovi'' zauzimaju tek 14. poziciju s 14 bodova, dok su ''čekićari'' dva mjesta ispod sa bodom manje. Susret će se igrati na Olimpijskom stadionu u Londonu s početkom u 13.30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close