Pronašli mediji

Što je Mourinho 2015. izjavio za Tottenham?

U bogatoj trenerskoj karijeri Mourinho je vodio i engleske velikane Chelsea i Manchester United, a s "Old Trafforda" je otišao u prosincu prošle godine.
Sport / Nogomet | 20. 11. 2019. u 11:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sky sport / Jose Mourinho novi šef engleskog Tottenhama

Portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho novi je šef stručnog stožera engleskog premijerligaša Tottenham Hotspursa, a britanski mediji su već odmah pronašli njegovu raniju izjavu u kojoj je kazao da nikad ne bi vodio ovaj klub, prenosi Anadolu Agency (AA).

Radi se o njegovoj izjavi iz 2015. godine kada je drugi put bio trener Chelseaja. Portugalac je Chelsea vodio od 2004. do 2007. godine, a vratio se 2013. i ostao do 2015. godine.

Imao je čak i usmeni dogovor s "plavcima" da naredne dvije godine neće voditi nijedan engleski klub, a u to vrijeme mu se javio Tottenham koji ga je želio dovesti još 2007. godine.

"Nikad ne bih mogao voditi Tottenham, jer sam previše emotivno vezan za Chelsea i njegove navijače", kazao je Mourinho 2015. godine.

Tada je Tottenham bio spreman platiti i odštetu Chelseaju samo kako bi doveli Mourinha.

Rukovodstvo londonskih "pijetlova" jučer je otpustilo dosadašnjeg trenera Mauricia Pochettina, a jutros su čelnici kluba potpisali sporazum s Mourinhom do ljeta 2023. godine.

Karizmatični Mourinho je poručio da je uzbuđen, jer je došao u klub s renomeom i vatrenim navijačima.

U bogatoj trenerskoj karijeri Mourinho je vodio i engleske velikane Chelsea i Manchester United, a s "Old Trafforda" je otišao u prosincu prošle godine.

Tottenham u proteklih pet utakmica Premier lige nije uspio ostvariti pobjedu pa nakon 12 kola ima 14 bodova i nalazi se na 14. mjestu na tablici.

Kopirati
Drag cursor here to close