Liga prvaka

Le Equipe: Atalanta u Zagrebu kao muha bez glave

Atalantina noćna mora na debiju Lige prvaka! Oršić i Olmo su radili što god su htjeli - donosi talijanska Gazetto dello sport. Atalanta je u Zagrebu bila kao muha bez glave - piše francuski Le Equipe.
Sport / Nogomet | 19. 09. 2019. u 07:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamova rapsodija na startu Lige prvaka već je pola sata nakon svršetka dvoboja zvonila po europskim sportskim portalima. I novinari uglednih svjetskih novina i portala tražili su riječi na koji će način opisati što se to dogodilo u Zagrebu.

"Atalantina noćna mora na debiju Lige prvaka! Oršić i Olmo su radili što god su htjeli",  donosi talijanska Gazetto dello sport.

"Šokantan debi za Atalantu u Ligi prvaka: 4-0 za Dinamo. Uzbuđenje je preraslo u strah, a sve je rezultiralo golom Leovca i hat-trickom Oršića", napisali su na Tuttosportu.

"Dinamova eksibicija, kakav debi Danija Olma u Ligi prvaka", napisao je španjolski AS.

"Atalanta je u Zagrebu bila kao muha bez glave", piše francuski Le Equipe.

"Modri su čak i prvi na tabeli, ispred Manchester Cityja, a samo prije tri godine ubilježili su šest poraza i ispali bez ijednog boda", piše njemački Bild.

"Dostojan debi je nešto drugo. Atalanta Bergamo pretrpjela je poraz od zagrebačkog Dinama s 4: 0 u uvodnom meču skupine C. Posebno je zapažen među domaćinima bio Oršić koji je spakirao tri gola", navodi u svome osvrtu Kicker.

"Debi u Ligi prvaka klub iz Bergama definitivno neće pamtiti po dobrom. Apsolutni junak meča bio je krilni napadač Mislav Oršić, koji je postigao hat-trick", piše beogradski portal B92.

Kopirati
Drag cursor here to close