Hercegovački derbi

Karačić: Neće biti iznenađenje ako i pobijedimo u Mostaru

Mostarci su u boljoj formi i pogled na ljestvicu sugerira da su favoriti protiv Širokobriježana, međutim u derbijima to nerijetko nije bilo od presudne važnosti.
Sport / Nogomet | 27. 09. 2019. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ozračje na Pecari je vedrije nakon pobjede protiv Mladosti, a pred Širokim Brijegom je ''utakmica svih utakmica'', najveći derbi sa Zrinjskim. Mostarci su u boljoj formi i pogled na ljestvicu sugerira da su favoriti, međutim u derbijima to nerijetko nije bilo od presudne važnosti.

''Nadam se kvalitetnoj utakmici. A mi ćemo učiniti sve da ostvarimo što pozitivniji rezultat. Pod Bijelim brijegom se nećemo braniti, cijenimo i maksimalno respektiramo Zrinjski, ali neće biti iznenađenje ako u nedjelju i pobijedimo te uhvatimo kakav-takav priključak s gornjim domom, gdje je Širokom objektivno i mjesto'', kazao je na konferenciji za novinare šef stručnog stožera ''Plavo-bijelih'' Toni Karačić.

Foto: Bljesak.info / Konferencija za medije uoči hercegovačkog derbija

Svi igrači, osim Jovića koji ima tri žuta kartona, u konkurenciji su za momčad, a Karačić novinarima nije otkrio tko će ga zamijeniti, konstatirajući tek kako Široki ima dovoljan broj kvalitetnih igrača na krilnim pozicijama za zamjenu.

Foto: Bljesak.info / Toni Karačić

Hoće li biti, pak, promjene na golu, odlučit će nakon preostala dva treninga do utakmice, ali Zlomislić će, unatoč određenoj krizi i pogreškama, ''kao mlad i kvalitetan vratar, koji je projekt kluba i s kojim se mora imati strpljenja'', vjerojatno među vratnice i u derbiju.

Foto: Bljesak.info / Konferencija za medije uoči hercegovačkog derbija

Hercegovački derbi 11. kola Premijer lige BiH između Zrinjskog i Širokoga Brijega igra se u nedjelju, 29. rujna, s početkom u 16:00 sati na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close