J*** majke!

Festival psovki na utakmici Olimpik - Velež

Trener Olimpika Esad Selimović optužio je nakon derbija na Otoci kolegu Ibru Rahimića da je igraču Danijelu Stojanoviću psovao ustašku majku.
Sport / Nogomet | 24. 03. 2019. u 20:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Olimpika Esad Selimović optužio je nakon derbija na Otoci kolegu Ibru Rahimića da je igraču Danijelu Stojanoviću psovao ustašku majku.

Kako piše sarajevski mediji Ibro Rahimić to nakon utakmice nije demantirao. Nasuprot, priznao je. Ali, tvrdi da je sve uslijedilo nakon što su Stojanović i Zeba njemu "psovali rahmetli majku".

"Nisam zaslužio da mi neko j..e majku. Moja majka je rahmetli, a Zebi i Stojanoviću će se vratiti, vidjet ćemo se nekada", rekao je Rahimić, te je dodao:

"Zeba je došao i počeo me vrijeđati, pa mali Handžić, pa mi je Stojanović opsovao majku. Ja sam onda reagirao, ne krijem što sam rekao, ali neću na sebe dati. Ja nikom ne psujem, ali da mi neko 100 puta psuje i da me vrijeđa... Nikad to ne bih Zebi uradio prvi, 100 puta mi je opsovao majku. On misli da je neka ličnost, neki kabadahija. Stojanović i on su mi psovali majku, svjesno. Nisam došao ovdje da mi neko psuje, a kada mi to neko opsuje i ujede me neće mu biti lako. Nikome nisam opsovao, uvijek sam korektan. Najbolje je da mu kažem 'bravo', kazao je Rahimić za SportSport.ba.

Stojanović je također bio razočaran i odlučio je odgovoriti Rahimiću.

"Nismo djeca. Može sada reći tko što hoće. Možda su izjave došle iz neke nervoze koja se uvukla u Rahimića zbog rezultata... Te nekakve prijetnje neka ostavi za sebe, meni ne treba prijetiti", kazao je Stojanović.

Ističe da je žalosno što mu je Rahimić psovao ustašku majku, a u isto vrijeme je pedagog i trener.

Kopirati
Drag cursor here to close