Korona i u Zrinjskom

Dvojica Plemića pozitivna na Covid-19

Standardna procedura svih premijerligaša kod početka priprema za novu sezonu su testiranja na Covid-19, a gotovo nema kluba bez nekog pozitivnog slučaja.
Sport / Nogomet | 01. 07. 2020. u 12:32 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Nije iznimka ni HŠK Zrinjski koji je danas objavio da su Tomislav Barišić i Mario Tičinović pozitivni na koronavirus, nakon testiranja u ponedjeljak.

 ''S ciljem točnog i potpunog informiranja javnosti HŠK Zrinjski želi potvrditi da su igrači prve momčadi Mario Tičinović i Tomislav Barišić pozitivni na koronavirus.

 Spomenuti igrači se osjećaju dobro, u stalnom su kontaktu s liječničkom službom kluba, a izvan trenažnog procesa se nalaze od prošlog tjedna kada su dobili blage simptome bolesti nakon čega su iz predostrožnosti bili u samoizolaciji do ponedjeljka kada su podvrgnuti testiranju'', stoji u priopćenju u kome se dodaje:

 ''HŠK Zrinjski također želi podsjetiti da je poštujući plan mjera i procedura Nogometnog saveza BiH već dva puta organizirao testiranje na koronavirus - posljednji put uoči početka priprema prve momčadi, kao i da će danas organizirati novo testiranje svih igrača, članova stručnog stožera i pratećeg osoblja nakon čega ćemo o rezultatima obavijestiti javnost. 

Mariju i Tomislavu želimo brz oporavak i povratak u trenažni proces''.

Podsjetimo, Zrinjski je 22. lipnja počeo pripreme i prije prvih treninga svi igrači i članovi stožera bili su podvrgnuti testovima, ali svi do jednog bili su negativni.

Kopirati
Drag cursor here to close