Novo normalno

Žižović: Ako korona poremeti Plan A, prelazimo na Plan B

Od ponedjeljka u pogonu su nogometaši mostarskog Zrinjskog koji se spremaju za novu sezonu u Premijer ligi, ali i kvalifikacije za Europsku ligu.
Sport / Nogomet | 24. 06. 2020. u 17:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Mladena Žižovića cijeli ovaj tjedan radit će u Mostaru, a onda će u nedjelju otputovati na Kupres gdje će provesti sedam dana. Posljednjih par godina Plemići ljetne pripreme odrađuju u Sloveniji, no aktualni trenutak to im ne dopušta.

Zapravo, zbog cijele ove situacije s pandemijom koja očito nije završila Zrinjski ne može otići ni do Metkovića odigrati prijateljsku utakmicu, što obično i odradi, a kamoli da razmišlja o Sloveniji.

 ''Neozbiljno bi bilo donositi bilo kakve velike planove priprema kada je situacija ovakva. Zasad djelujemo kratkoročno, pokušavamo si stvoriti više opcija i pratit ćemo kako će se situacija razvijati. Ako ne ide 'plan A', pokušat ćemo s 'planom B'. Sada je plan da odemo na Kupres, a poslije toga ćemo vidjeti'', kaže nam šef struke HŠK Zrinjski Mladen Žižović.

 Zbog svega toga Zrinjski je dogovorio samo jednu prijateljsku utakmicu, protiv Krupe u Tomislavgradu.

 Žižoviću će trebati utakmice da uigra momčad koja je poprilično promijenjena. Došlo je dosta novih igrača (Almir Bekić, Ivan Enin, Filip Arežina, Dragan Lovrić), ali ih je još više otišlo (Edin Rustemović, Frane Čirjak, Damir Šovšić, Ivan Čurjurić, Robert Mišković, Renato Gojković…).

 ''Nije specifično za Zrinjski da puno rotira, ali tako smo se odredili ovog ljeta. Ovi koji su došli bit će pojačanja, ali bit će i još novih igrača. Nećemo žuriti, jer prijelazni rok traje do listopada, ali s obzirom da je iz veznog reda otišlo najviše igrača na to ćemo se fokusirati'', zaključio je Mladen Žižović.

Kopirati
Drag cursor here to close